Pema që po i ç mend të gjithë në Shqiptarët, askush nuk e gjen emrin edhe pse…

Nje foto e tille ka sjellur nje lum me komente dhe te gjithe japin shpjegimin e tyre se cfare lloj peme eshte. Kjo peme eshte fotografuar ne fshatoin Plepas dhe njerezit japin komente te ndryshme per emrin e pemes.

Disa komentojne se eshte nje kumbull e disa nje thane por disa te tjere thone se eshte kulumri. Po ju a gjeni dot cfare peme eshte?

Leave a Reply

Your email address will not be published.