PËR HERË TË PARË DY MOTRA NË “PËR’PUTHEN”

Po më kryesorja është fakti se për herë të parë do të jenë dy motra konkurrente të programit, pjesë e programit bëhet motra e Rrushes, vajzës së parë nga Kosova në “Për’puthen”.

Vetë Olsa ka zbuluar se motra e një konkurrente do të bëhet pjesë nëpërmjet një InstaStory dhe na bëjnë me dije se është motra e Rrushes.

Rrushja ka pasur një ‘feeling’ me Erionin jashtë, gjë e cila nuk është zhvilluar dhe ata ende nuk kanë pasur një takim.

Rrushja ka zhvilluar 2 takime me Mevlanin, 1 me Azemin dhe 1 me Samiun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.