Perfitojne Te Gjithe Shqiptaret Brenda Dhe Jashte/ Rama Jep Lajmin E Mire: Këto Familje Marrin Zarfin Me Lekë Nese…

“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë. Bonusi i bebes zbatohet nga Qeveria Rama dhe mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik.

Ceku përfitohet për të gjithë fëmijët e regjistruar në Shqipëri, pa dallim nëse kanë lindur këtu apo jashtë vendit”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.