Përfundon me sukses transplanti i parë në botë i të dy duarve dhe krahëve

Një burrë islandez, i cili iu nënshtrua transplantit të parë në botë të dorës dhe krahut, është duke e marrë veten mirë pas operacionit, dy dekada pasi i humbi të dy krahët në një aksident, thanë mjekët.

Ata thanë se ende nuk është e qartë sa lëvizshmëri do të ketë pacienti 48 vjeç, Felix Gretarsson, pas operacionit të cilit iu nënshtrua këtë muaj në qytetin francez të Lyonit, shkruan The Guardian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.