PËRKUNDËR REALIZIMIT TË ËNDRRËS, QKA PO I MUNGON KAQ SHUMË ARBNORËS?

Arbnora Ademaj ka rrëfyer eksperiencën e saj në kinematografinë turke.

Ajo ka realizuar ëndrrën e saj dhe tashmë po i shijon sukseset si një yll në ngritje në këtë fushë.

Bukuroshja kosovare ka treguar që përkundër realizimit të ëndrrës, ajo vazhdon të ndjejë mall për Kosovën.

Ajo po ndjen mall për familjen, miq dhe potencoi që s’ka më mirë së Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.