Përmbyset kamioni me punëtorë , hu mb jetën i riu shqiptar

Sipas shtypit vendas, 25-vjeçari i cili punonte si punëtor ndërtimi, po udhëtonte së bashku me 3 kolegë të tjerë me kamion.
Por papritur mjeti devijoi nga rruga në Cingoli dhe doli jashtë karrexhatës e përfundoi i përmbysur.

Si pasojë e këtij aksi denit humbi jetën 25-vjeçari shqiptar, ndërsa 3 punëtorët e tjerë mbetën të plagosur dhe u dërguan në spital.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.