PILOTI I BBV RRËFEN PËR PUBLIKUN: BIZNISMENI NGA SARANDA MË OFROI 5000€ TA BËJË FOTON E BORËS ME KËTË MESAZH…

Arbri ka qenë i ftuar sot në “Breaking Top News” bashkë me Anaid Kalotin ku kanë sqaruar për banerat që iu kërkohen të futen në shtëpinë e famshme në Shqipëri.
Si temë diskutimi kanë qenë tri parashutatat që u futën dje për Donaldin me kërkesën e miqve dhe fansave të tij.

Ai ka rrëfyer një moment me një biznismen nga Saranda i cili i kishte ofruar 5000 mijë euro për t’ia bërë një banerë me foton e Borës me varësen e Donaldit me shkrim “Dua Donaldin tim”.
Por, sipas Xhajës ai e ka konsideruar këtë mesazh të papërshtatshëm dhe ka refuzuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.