Pjesë E Filmit Turk, Vedat Bajrami Luan Krah Aktorëve Të Njohur

Pjesë e filmit turk, Vedat Bajrami luan krah aktorëve të njohur
nga REVISTA KOSOVARJA 38 minuta më parë
Aktori shqiptar, Vedat Bajrami muajin e kaluar ka njoftuar se është bërë pjesë e filmit turk “Elif Ana”.

Producentët e filmit, Ökkeş Zengin, Ali Bilmeç, Hasan Bilmeç, Bilal Bilmeç në një konferencë për media kanë treguar se filmi ka të bëjë me historin e humanistes dhe mjekes popullore në Turqi Elif Sugan që njihet si Elif Ana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.