Po Gërmonin Për Të Hapur Themelin E Shtëpisë, Babë E Bir Ne Berat Gjejnë Dicka Te Pabesueshme, Bëhen “Milioner” Brenda Ditës

Berati eshte qytet antik dhe ne te gjenden vlera si ne toke dhe jashte saj Byrati eshte nje qytet endrrash per ate qe e viziton po keshtu dhe ai qe jeton.

Keshtu ka ndodhur dhe me babain dhe djalin e tij duka hapur themelet e shtepise papritur gjejne 2 qypa te medhenje.

Qypat jane te mbushur dhe ne te ka dhe monedha dhe ata duan te dine se cfare vlere kane keto monedha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.