PO I THONË QË ËSHTË SH ËNDOSHUR SHUMË, KËSHTU U KTHEHET ADROLA

Por krahas komenteve për rrëfimin, një pjesë e komentuesve pikasën “shëndoshjen” e Adrolës, për të cilën ajo ka dhënë përgjigje.

Fiziku pak më i rrumbullakët, veçanërisht në fytyrë nuk lidhet me gjë tjetër (përfshirë botoksin) por vetëm me ca kilogramë më shumë, me të cilët Adrola po ndihet rehat.
Në Instagram ajo mes tjerash është shprehur:“Po e di që jam shëndoshur dhe s’është që po ndihem keq, Ju dua”.

Sidoqoftë, me disa ki logramë më shumë apo më pak, Adrola mbetet yll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.