Priten Ditë Të Tjera Super Të Ftohta! Temperaturat Do Zbresin Në -12ᴼC

Sipas parashikimit të bërë, në zonat bregdetare temperaturat pritet të zbresin deri në -3 ?C, ndërkohë që në zonat malore temperaturat pritet të zbresin deri në -12?C.

Megjithatë vihet re një përmirësim i ndjeshëm në krahasim me ditët që lamë pas dhe temperaturat rekord që solli studia “Elpis” që vinte nga Greqia. Në gjithë vendin u shënuan temperatura me minus, ku më e ulëta ishte -20?C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.