Pse Dushi Me Ujë Të Nxehtë Është I Ndaluar Për Gratë Sht atzënë

Të bësh dush me ujë të ngrohtë është një mënyrë e mirë për t’u relaksuar gjatë shtatzanisë, megjithatë është mirë të tregohet kujdes me temperaturën e ujit. Uji duhet të jetë mjaftueshëm i ftohtë në mënyrë që ju ta lejoni të rrjedhë mbi lëkurën tuaj dirket, pa pasur nevojë ta hidhni pak nga pak.

Gjithashtu nuk duhet të ndikojë në ngjyrën e lëkurës suaj dhe ta bëjë atë të kuqe, ose të bëjë që ju të djersiteni.

Testoni ujin me bërrylin ose parakrahun para se të futeni për t’u larë. Kjo pjesë e trupit tuaj është më e ndjeshme ndaj temperaturës sesa këmbët ose duart. Duhet të jeni të kujdesshëm, sepse një dush i nxehtë mund të rrisë temperaturën e trupit dhe kjo të jetë e rrezikshme për fëmijën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.