PSE E LA KËNGËN NËNA E NORËS, YLLI I MUZIKËS FOLKLORIKE E POPULLORE?

Vitet e fundit njihet si nëna e Nora e Era Istrefit, por dikur ishte ylli i padiskutueshëm i muzikës folklorike dhe asaj popullore.

Syzana Tahirsylaj është zëri nga Dukagjini që jehojë për shumë vite me radhë, duke u bërë këngëtarja që publiku e donte dhe pëlqente fuqishëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.