PSE FLOKËT BIEN SHUMË NË DIMËR DHE SI TA PARANDALONI ATË

Nuk dihet që flokët bien shumë më tepër në dimër.
Kjo periudhë e vitit sjell me vete gëzime të caktuara, por kur bëhet fjalë për flokët mund të jetë shumë e dëmshme.

Humbja e 50-100 qimeve në ditë është mjaft normale, por shumica mund të shqetësohen kur ky numër bëhet më i theksuar në dimër.

Këto gjëra bëjnë që flokët të bien më shumë në këtë kohë dhe ja si ta parandaloni atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.