Pse Motra E Madhe Është Një Ndër Njerëzit Më Të Rëndësishëm Në Jetën Tuaj?

Të kesh një motër më të madhe është vërtet një bekim që të ndihmon në shumë mënyra dhe në çdo pjesë të jetës. Ja se si:

Kjo ul shanset për një divorc në të ardhmen

Një studim nga Universiteti Shtetëror i Ohajos zbuloi se fëmijët me motra dhe vëllezër kishin një shans më të ulët, për t’u divorcuar në të ardhmen. Një aspekt i këtij zbulimi befasues është: të kesh një motër më të madhe të bën njeri më të pjekur dhe më të përqëndruar tek vetja. Përvojat tuaja të fëmijërisë kanë një ndikim të madh në zhvillimin tuaj si të rritur. Ju që jeni me fat që keni motër më të madhe, jeni marrë me konfliktet që shumë herët, prandaj do ta keni më të lehtë me partnerin në të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.