PSE NUK KA BIG BROTHER TË MARTËN? ZBULOHEN PRAPASKENAT DHE PLANI I LORI HOXHËS

Këtë të martë nuk do të ketë prime të Big Brother VIP.

Produksioni me autorët po kujdesen në detaje për finalen e madhe të së premtes, kështu që u duhet kohë për t’u përgatitur, Top Channel ka hartuar një plan të mirë për zëvendësimin e orëve Prime në televizion për të martën.
Në vend të Big Brother VIP do të zhvillohet emisioni “Big Brother Fan Club”.

Në këtë formë, drejtuesit nuk do të lodhen duke u angazhuar live, ky emision nuk do të jetë i drejtpërdrejtë do të regjistrohet një ose dy ditë përpara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.