PUBLIKOHEN FOTOT, NUK DO BESONI SI DUKEJ ALKETA VITE MË PARË

Personazhet publike sidomos moderatoret jemi mësuar ti shohim gjithmonë të kuruar në detaje.

Prej më të pëlqyerave është edhe Alketa Vejsiu.
Mirëpo në disa foto që janë shpërndarë në Instagram nga Vipat e Bllokut ajo duket krejt ndryshe.

Shikoni më poshtë krahasimin e fotove si është dukur më parë dhe tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.