Publikohen pamjet të papara deri më tash – ja mjetet që i posedon Ush.tria e Kosovës!….

Publikohen pamjet të papara deri më tash – ja mjetet që i posedon Ush.tria e Kosovës!….
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

– Publikohen pamjet të papara deri më tash – ja mjetet që i posedon Ush.tria e Kosovës!….

LAJMI NGA NJE MUAJ ME PARE/ Shtetet e Bashkuara të Amer.ikës ia kanë dhuruar Kosovës 55 automjete usht.arake……,….

Me këtë rast, presidentja e vendit, Vjosa Osmani shprehu mirënjohjen e saj ndaj pres.identit të SH.BA-së, Joe Biden,……

amb.asadorit të SH.BA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ushtrisë amer.ikane si dhe popullit am.erikan…..

Pres.identja Osmani tha se SH.BA-ja po kujdeset që Kosova t’i zhvillojë kapacitetet e saj ndërvepruese ushtarake,………

Leave a Reply

Your email address will not be published.