Publikohet fotografia e parë e djalit të Kreshës dhe Erzinës

Pak ditë pas, Erzina dhe Dini janë liruar nga spitali dhe këtë të shtunë janë gjendur në shtëpi ku nuk ka munguar një pritje festive.

Fotografitë janë ndarë nga familjarët dhe në njërën prej tyre që përcjellim më poshtë shihet edhe Dini j vogël.
Me jetë të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.