Punonjësi i Call Center-it: Po na detyrojnë të votojmë Donaldin, pronari është mik i Romeos

Të premtën bëhet i ditur fituesi i “Big Brother VIP”.
Njëri nga katër finalistët do të shpallet fitues i çmimit kryesor , ndërsa tre të tjerët do të fitojnë nga 10 mijë euro,

Donaldi, Beniada, Iliri dhe Einxhel janë katër banorët që po “luftojnë” për çmimin kryesor.

E gjatë kësaj jave publiku janë duke votuar për të preferuarin e tyre.Madje përtej kësaj banorët po marrin mbështetje të madhe edhe nga fytyra publike të njohura.Televotimi me pyetjen ‘Kush doni të jetë fitues’ ka nisur fuqishëm.

Së fundmi, një punonjës i një Call Center-i ka denoncuar në rrjetet sociale, se pronari po i mbush telefonat dhe po i detyron të votojnë për Donaldin. Duke publikuar edhe telefonin me votat e dërguara për Donaldin, ai rrëfen se pronari është miku i Romeos.Kjo bisedë është publikuar në një nga faqet në Instagram, “Vipat e Bllokut

Leave a Reply

Your email address will not be published.