Putin Ia Ka Treguar Erdoganit Kushtin: Nëse Dorëzohet Ukraina Mbaron Lü.fta

Putin informoi Erdoganin se ope racioni po shkonte sipas planit dhe parashikimeve dhe shpresonte që negociatorët e Ukrainës të kishin një sjellje më konstruktive, duke marrë parasysh atë që po ndodhte në terren, tha Kremlini. Ndërkohë Papa Françesku ka bërë thirrje që të ndalen sulmet në Ukrainë dhe të sigurohen korridoret humanitare për personat që evakuohen.

“Bëj apel që të krijohen korridorë të sigurt humanitarë dhe të lehtësohet dërgesa e ndihmave në zonat e pushtuara nga bombat dhe frika. Falenderoj të gjithë ata që po hapin dyert për refugjatët. Mbi të gjitha, lutem që të ndalen sulmet e armatosura në Ukrainë dhe që palët të ulen në bisedime”, deklaroi Ati i Shenjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.