Putini Është Njeri I Mirë”, De Klarata Sk Andaloze E Behgjet Pacollit

Ndonëse aktualisht është njeriu më i urr y er në mb arë botën, ky po litikan kosovar e ka quajtur dikur Vladimir Putin si njëri i mirë.
De puteti i Kuvendit të Kosovës, Behgjet Pacolli në një in tervistë për “un d i s p a t ch” në New York në vitin 2018, në kohen sa ishte Ministër i Ja shtëm i Kosovës kishte folur për rusët dhe pr esidentin Vladimir Putin.

Në këtë in tervistë ai e ka vl erësuar si njeri të mirë, pr esidentin e Rusisë, Vladimir Putin.
Pacolli, në këtë in tervistë kishte thënë se populli rus është i mirë, sikurse Putini dhe Rusia një ditë do ta ku ptojë se pa varësia e Kosovës, nuk i shk akton as ku jt d ë m.

Leave a Reply

Your email address will not be published.