Qani Lutfiu Ka Arritur Me Motorin E Golf 2 Të Krijoj Një Helikopter (Video

Qani Lutfiu është shqiptari nga Presheva që ka arritur të ndërtoj vet një helikopter, në kushte shtëpiake.

Ndërtimi i helikopterit, Lutfiut i ka kushtuar plotë 10 mijë euro dhe të gjitha i ka financuar vet.

Deri te ndërtimi i tij, shqiptari nga Presheva ka pasur mjaft probleme, por që të gjitha i ka tejkaluar dhe ka arritur ta sjellë atë të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.