Qeveria miraton masat e reja anti-COV ID, nuk lejohet të levizet pas orës 22:00

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike, në të cilën ndër të tjera ka miratuar masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19, shkruan Reporteri.net.

Kufizimi i lëvizjes do të jetë nga ora 22:00 deri në orën 05:00, për dallim që deri tash niste nga ora 00:00.EKSKLUZIVE

Leave a Reply

Your email address will not be published.