Qika E Babit”, Yllka Kuqit Rrezaton Lumturi Pranë Të Atit

Artistat e estradës janë mjaft të lidhur me publikun dhe fansat e tyre sa edhe publikojnë imazhe me familjarë të tyre duke i zbuluar portretet e tyre.

Në mesin e tyre sot Yllka Kuqi e ka ndarë me fansat një fotografi me të atin e saj, shkruan “Kosovarja”.
Derisa duket se kanë pozuar derisa janë në rrugë për tu nisur diku babë e bijë kanë pozuar të buzëqeshur.

“Qika e babit”, ka qenë mbishkrimi që ka lënë këngëtarja në imazhin e ndarë e që nuk është hera e parë që e ndanë portretin e të atit në publik, hape pamje

Leave a Reply

Your email address will not be published.