Quhet Rrushe/ Njihuni Me Vajzën Nga Kosova Që Po Kërkon Burrë Në ”Për’puthen”

kanë shkaktuar reagime të forta. Tre djem i janë bashkuar “Për’puthen” dhe ata janë Baki Salliu, Kristo Sinani dhe Aldis Nikaj. I pari ka bërë një hyrje “të zhurmshme” dhe madje ka marrë për kërcim edhe Florjanën.

Po ashtu, “Për’puthen” iu bashkua edhe vajza e parë nga Kosova. Ajo quhet Rrushe Zyba dhe mori menjëherë vëmendjen e djemve e sidomos të Erjonit, me të cilin me sa duket njiheshin, por të dy ata hezituan të flisnin për të dhënë shpjegime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.