Qytetari: “O bгe ia honksha zemгën Albinit, se pak e ka shtrenjtu rrymën sa është dashtë”

Një person ka thënë se rryma është dashur të shtrenjtohet më shumë, duke shtuar se e do shumë kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.Ai ka thënë se është bërë shumë mirë kur është pyetur për vendimin për shtrenjtim të rrymës.“Pak e ka shtrejtu, duhet ma shumë. Po kqyrin mu nxjerr.

S’ka aty.Shumë e respektoj dhe e du Kurtin shumë që i ka shti në b urg.E arsyeshme, e paarsyeshme. Pak ka shti në burg se kanë vjedh që 20 vjet. Oja hongsha zemrën”, ka thënë ai.Një person ka thënë se rryma është dashur të shtrenjtohet më shumë, duke shtuar se e do shumë kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.Ai ka thënë se është bërë shumë mirë kur është pyetur për vendimin për shtrenjtim të rrymës.“Pak e ka shtrejtu, duhet ma shumë. Po kqyrin mu nxjerr

Leave a Reply

Your email address will not be published.