Rama jep lajmin e mirë, shihni se çfarë pritet të ndodhë !

Kryeministri Rama ka dhënë një informacion të rëndësishëm lidhur me Unazën e Madhe të Tiranës.

Rama njofton se brenda pranverës bëhet plotësisht e aksesueshme edhe pjesa e ish-sheshit “Shqiponja”.

Brenda pranverës bëhet plotësisht e aksesueshme edhe pjesa e ish-sheshit “Shqiponja”

Po punohet për plotësimin dhe rakordimin e trotuareve dhe të korsive të biçikletave”, shkruan Rama..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.