Raportohet Se Blero U Nda Nga Gruaja E Dytë, Kjo Ishte Këshilla E Tij Pas Martesës Së Parë

Gjatë ditës së sotme nëpër media rozë është raportuar se pas tri vitesh martesë këngëtari, Blero dhe partnerja Afrona i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Detaji që ka ngritur dyshimin se çifti janë ndarë është se ata kanë fshirë të gjitha fotografit që kanë pasur së bashku në rrjete sociale, e madje edhe ato të dasmës së tyre të vitit 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.