Reagon bashkëshortja e Ilirit për puthjen në buzë mes Arjolës dhe burrit të saj: Shumë kam parë nëpër rrjete sociale

Puthja e Ilirit dhe Arjolës edhe pse për lojë, ka qenë një nga lajmet më të komentuara gjatë ditës së sotme.

Kjo temë u trajtua në emisionin Shqipëria Live, ku e ftuar speciale ishte gruaja e Ilirit e cila dha opinionin e saj në lidhje me këtë temë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME

Leave a Reply

Your email address will not be published.