Regjistrimet fillojn më 15 janar, 100 euro janë në llogari në 1 shkurt vetem me leternjoftim

Mali gjithashtu ka bërë të ditur se ndihma për punëtorët shëndetësorë prej 10 mijë dinarë do të fillojë më 14 janar,

Thjesht shkruani emrin dhe mbiemrin, numrin unik ID të qytetarit, llogarinë bankare dhe ai që nuk ka llogari duhet të zgjedhë bankën dhe ne do të hapim një llogari në atë bankë”, tha ministri i Financave. .

Aplikimi për këtë lloj ndihme do të jetë i mundur nga data 15 deri më 30 janar 2022, njëlloj si qytetarët që kanë aplikuar për llojet e mëparshme të ndihmës shtetërore, pra përmes portalit të Thesarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.