Regjistrimi fillon më 15 janar, 100 euro janë në llogari në 1 shkurt

Mali gjithashtu ka bërë të ditur se ndihma për punëtorët shëndetësorë prej 10 mijë dinarë do të fillojë më 14 janar, ndërsa më 10 shkurt do të fillojë pagesa prej 20 mijë dinarë për pensionistët.

Thjesht shkruani emrin dhe mbiemrin, numrin unik ID të qytetarit, llogarinë bankare dhe ai që nuk ka llogari duhet të zgjedhë bankën dhe ne do të hapim një llogari në atë bankë”, tha ministri i Financave. .

Mali njoftoi gjithashtu se ndryshimet në Ligjin për mbështetjen financiare të familjeve me fëmijë, të cilat do të trajtohen së shpejti, do të sugjerojnë se si të ndihmohen të rinjtë për të blerë një apartament dhe theksoi se kjo me shumë mundësi do të bëhet nga shteti që mbulon paratë. nevojshme për të marrë pjesë në blerjen e një apartamenti.

Aplikimi për këtë lloj ndihme do të jetë i mundur nga data 15 deri më 30 janar 2022, njëlloj si qytetarët që kanë aplikuar për llojet e mëparshme të ndihmës shtetërore, pra përmes portalit të Thesarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.