Reja Nuk Jeton Me Të, Kështu E Përgatitë Darken Shyhreten

profesionin e saj, e kjo ka bërë atë të jetë gjatë në skenën muzikore, shkruan ORAinfo.

Ani pse është një grua shumë e angazhuar me koncerte e ahengje, Shyhretja gjithmonë ka treguar se është shumë e mirë edhe në kuzhinë.

Duke qenë se nuk jeton në një shtëpi me rejën e saj, Leartën, ajo kujdeset që vetë të përgatisë darkën.

Përmes një fotoje ajo ka treguar se sa shëndoshëm ushqehet dhe sa rëndësi i kushton ushqimit./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.