REMZIES I KËRKOHET ILAÇI, SI PO RINOHET BASHKË ME BURRIN E SAJ HALILIN

Këngëtarja e njohur është nga ata zëra që nuk bajatizohet kurrë, sa herë e dëgjon të hynë më shumë në zemër.

Për këtë arsye ka shumë fansa që e pëlqejnë qysh nga paraqitja e parë.
Ani pse kanë kaluar vite që atëherë këngëtarja vazhdon të jetë po aq e bukur dhe pa asnjë rrudhë në fytyrë.

Ngjashëm duket edhe bashkëshorti i saj Halili.
E me siguri që receti i kësaj lëkure rinore qëndron në lumturinë e harmoninë që kanë çifti mes vete tash e sa kohë, madje edhe të bërë gjyshër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.