Rikthehet Aida Shtino: “L Ëreni Mo Ukrainën, Por Shihni Ç’po Bëhet Në Durrës”

Teksa të gjithë e kanë me ndjen tek ajo qe po ndodh ne Ukraine, mo deratorja Aida Shtino ka v ënë al armin se në vendin tonë ka hy rë një rr ymë e re.Aida shkruan se të rinjtë po kr yejnë ri tu a le sa ta ni ke të rre zi k sh ëm për je tën në Durrës. “Se ju ka ng e l ur mendja tek Ukraina dhe ajo qe ndodh aty…

Doja t’ju pye sja a dini gje per ri tu a l e t sa ta.ni ke qe behen ne Durres…??? A jeni ne dijeni se ne Shqiperi ka hyre nje rry me, qe po re kr u t o n te rinjte tane ne ri tu a l e te tilla…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.