Rikthehet “Beti e shëmtuar”, ndryshimi i saj merr vëmendjen

Beti e shëmtuar” rikthehet pas 21 vjetësh me sezonë të re.

Një lajm i mirë mbërrin për dashamirët e serialeve dhe telenovelave.

“Beti e shëmtuar” do të rikthehet përsëri në ekran

Leave a Reply

Your email address will not be published.