Rinim i shpejtë, për një javë!

Shqipja tregon per agjensine tone mjekesia.com historine e saj te vecante:
“Para disa vitesh fillova te perdor nje serum te cilin ma mundesoi miku im Dr.Schmidt i cili punon ne zvicer ne nje
nga laboratoret me te famshem te kerkimeve shkencore per teknologjite anti-age. Ai me beri qe ta provoja serumin iuvenis (te jesh e re) sic e quante Dr.Schmidt.

Efekti i tij ishte i mrekullueshem, qe ditet e para te perdorimit rinimi ishte i dukshem dhe cdo jave qe kalonte dukesha gjidhmon dhe me mire. Shoqet vazhdimisht me kerkonin qe ti siguroja dhe atyre kete serum por ne ate kohe ky serum nuk ka qene i disponueshem per te gjithe keshtu qe une nuk mund ti ndihmoja dot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.