Rita dhe Fidani po shkëlqejnë në paraqitjen e fundit në krahët e njëri – tjetrit

Rita Haziri me të fejuarin Fidan Gashin ‘godasin’ me paraqitjen e njëjtë aq të ëmbël

Rita Haziri është njëra nga këngëtarët më të dashurua për publikun, edhe pse është e re në tregun muzikor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.