ROBERT BERISHA SAPO NA PREZANTOI PËR HERË TË PARË VAJZËN E TIJ 16-VJEÇE

Ndoshta jo shumë kush e di, por Robert Berisha ka një vajzë të madhe, nuk dihet se kush është e ëma, pasi lidhja e saj me artistin ka zgjatur shumë pak dhe nuk ishte e njohur për publikun.

Mirëpo, ditën e djeshme, Aarona ka festuar ditëlindjen e saj dhe ka mbushur 16 vjet, padyshim, Roberti e ka uruar duke postuar në Instastory një foto me të bijën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.