ROBERT BERISHA: VETËM KUR TË PLAKET NJERIU, E KUPTON SE SA SHUMË TË MUNGON GRUAJA QË E KE PASUR AFËR

Këngëtari i njohur shqiptar, Robert Berisha, ka qenë i ftuar së fundmi në emisionin “Why Not”.

Ai ka rrëfyer përballë moderatores Roza Lati shumë detaje interesante nga jeta e tij private dhe profesionale.

Mes të tjerash, Roberti u pyet se çfarë mendimi ka rreth dashurisë në çift, nëse sipas tij është më e madhe në pleqëri apo në rini?

Leave a Reply

Your email address will not be published.