Roberti rikthehet në kohë, publikon imazhin më të bukur me vajzën

Së fundmi, në InstaStory ka shpërndarë një imazh, i cili ishte shkrepur vite më parë kur vajza e tij e vogël Rene ishte akoma bebe.

Imazh ky mjaftë i ëmbël dhe i bukur, në të cilin Roberti shkruajti edhe një mbishkrim “ E vogel Rene”

Leave a Reply

Your email address will not be published.