ROBIN KRASNIQI HU MB NJË FAMILJAR: MA KPUTE SHPIRTIN…

Kampioni i boksit, Robin Krasniqi, ka njoftur se sot ka humbbur një person mjaft të dashur të familjes.

Krasniqi ka ndarë me fansat e tij disa fotografi me dajën e tij ku e ka dhënë lajmin se ka ndërruar jetë përmes një shkrimi shumë të ndjerë.
“Ma kpute shpirtin o Daja jem, U Befsh Banor i Xhenetit Daja jam, Të Zotit jem dhe tek aj dot kthehemi….

Veprat tua, mirsit tua, dhe Dashurin që na dhe nuk dot harrohen kurrë…Të kujtoj gjithmonë me mall Daja jam”, ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.