RONELA HAJATI S’KA FAT NË DASHURI. PSE?

Ndërkohë, nisur nga deklaratat e saj të fundit, zbulohet “sekreti” i saj dhe bëhet fjalë për ndarje, për të cilën ajo ka dashur ta mbajë larg fokusit të vëmendjes.

Ajo tregoi se po kalon një ndër periudhat më të vështira në jetën e saj dhe është shumë e vetmuar, pavarësisht suksesit që ka arritur në karrierë muajt e fundit.

Shtrohet pyetja: Pse këngëtarja, Ronela Hajati, ka shumë suksese në karrierë e shumë më pak në dashuri?/Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.