Rritet çmimi i gomerëve dhe mushkave në treg, pas rritjes së çmimeve të karburanteve

Rritja e çmimit të karburanteve në treg ka bërë që fermerët të braktisin mjetet e mekanizmat bujqësore e ti rikthehen që punët ti bëjnë me kafshë.

Fermeri Tefik M nga Ninshi i Mallakastrës ka pohuar se është rritur tashmë dhe çmimi i gomerëve dhe mushkave. Kjo rritje çmimesh ka ardhur si rezultat i rritjes së çmimit të karburanteve ku litri ka shkaur me 2500 lekë të vjetra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.