Rudina Dembacaj Nis Përgatitjet Për Dasmën E Dytë: Po Mendoj Për …

Matesa është vesi im më i k eq, po planifikoj dasmë prapë”,- u shpreh moderatorja.
Në një komunikim me ndjekësit në Instagram, ajo tha se po mendon seriozisht të zgjerojë familje me bashkëshortin e saj, Mark Frrokun, pasi kjo është dëshirë e tij dhe e vajzës së saj.Shty’p hapsiren ↓↓ artikulli vazhdon..

“Nëse Viki do bëhet me një motër cili do ishte emri i saj. Po për një vëlla?”– e pyeti një prej ndjekësve.
“Nuk e di fare! Thjesht mendoj se duhet të mendoj seriozisht për një bebe, jo vetëm Marku tashmë ma kërkon edhe Viki,”- u përgjigj Rudina Dembacaj.Shty’p hapsiren

Leave a Reply

Your email address will not be published.