Rusët duhet të largohen nga Zvicra

Shtetasit rusë të pranishëm në Zvicër do të duhet të largohen nga vendi kur të skadojë viza e tyre, pasi Këshilli Federal i ka shpallur persona të padëshiruar, shkruan albinfo.ch.

Por ky nuk është problemi i vetëm me të cilin po përballen tani: pasi kartat e tyre të kreditit dhe debitit të lëshuara nga bankat ruse nuk funksionojnë më në Zvicër, ata mund të mos kenë akses në para, përveç nëse mbajnë para.

Leave a Reply

Your email address will not be published.