Rusia i jep go ditjen e rëndë Ukrainës, ja çfarë ndodhi në orët e para të mëngjesit të sotëm

Trupat ruse kanë p ushtuar Nova Kakhovka, ose Kakhovka e Re. Është një qytet i vogël, por i vendosur në mënyrë strategjike në lumin Dnieper, i cili furnizon drejtpërdrejt gadishullin e Kr imesë me kanale uji.

Kryebashkiaku i saj Volodymyr Kovalenko deklaroi ka se trupat ruse kanë kapur komitetin ekzekutiv të qytetit dhe kanë hequr të gjithë flamujt ukrainas nga ndërtesat, shkruan BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.