Ryva Darkon Me Familjen E Saj, Vëmendjen Më Të Madhe E Merr Nëna E Saj

Ajo vazhdon edhe në ditët e sotme të komentohet shumë për jetën e saj profesionale e sidomos edhe për jetën personale, shkruan ORAinfo.
Ryva është një grua shumë e zonja e angazhuar shumë në punën e saj si këngëtare, po asnjëherë nuk e lë anash përkujdesen e saj për fëmijët e saj dhe natyrisht edhe familjen e ngushtë.

Së fundmi vetë këngëtarja nga ka prezantuar me familjen e saj, ku shihet se ka dalë për të darkuar me ta.Ryva shihet afër nënës së saj, e cila më në vërtetë duket si zonjë e vërtetë

Leave a Reply

Your email address will not be published.