RYVA KAJTAZI BËHET DY METRA E GJATË

Është këngëtare e aktore, por i pëlqen shumë edhe të pozoj,këtë e bënë shpesh.

Faqja në Instagram e Ryva Kajtazit përditësohet gjatë gjithë kohës me foto të ndryshme të saj.

Ryves i pëlqen shumë të vesh fustane elegante e glamuroze dhe po kështu ka pozuar edhe së fundi.

Siç mund të shihet, Ryva në këtë foto po duket shumë e gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.