RYVA KAJTAZIT I ECË MSITNIJA, SHOQJA E FALENDERON QË JA GJETI FATIN E JETËS

Këngëtarja dhe aktorja Ryva Kajtazi njihet për natyrën e saj të çiltër dhe gadishmërinë për të folur hapur për jetën e saj profesionale dhe private.

Ajo, është target i mediave, si atyre online dhe vizive, që shumë shpesh e ftojnë nëpër studio për të folur për gjëra që kanë të bëjnë me të dhe për të.
Këngëtarja ka qenë e ftuar në edicionin e fundit të programit “Divers” në “RTK” ku ka rrëfyer për sukseset dhe sfidat e jetës profesionale e private.

Ryva Kajtazit gjatë rrjedhes së programit i është bërë një befasi nga shoqja e saj, trajnerja e njohur Farije Huskovci, e cila ka folur për Ryvën si shoqe, ndërkohë që ka treguar se ajo edhe ja ka gjetur fatin e jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.